Първоначално публикувано от Doomguy
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Видях те,ти ли беше?!?
Collapse
X
-
---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90
-
Първоначално публикувано от nastybg Покажи съобщениеКолега не те познавам лично и може да се бъркам ама оставам с впечатлението, че която и тема да отворя ти виждам "компетентното" мнение без то да е такова на практика. Темата не е за това колко алфи и къде си видял, а колко Алфи С ФОРУМЕН СТИКЕР, следователно колеги от форума си видял, пък може дори да сте се запознали в задръстването дИет сА вика. А и си задавам въпроса - защо налагаш/решаваш мнението си за това коя тема е важна, смислена и коя не е ?
Comment
-
Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA Покажи съобщениеДнеска в Сандански докато се минавах покрай спряла 33-ка и я оглеждах, гледам до нея Мордохай с малката алфистка, ама не можах да спра да се видим.
Скоро пак е дойда.
Едит: това е новата придобивка!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от nastybg Покажи съобщениеКолега не те познавам лично и може да се бъркам ама оставам с впечатлението, че която и тема да отворя ти виждам "компетентното" мнение без то да е такова на практика. Темата не е за това колко алфи и къде си видял, а колко Алфи С ФОРУМЕН СТИКЕР, следователно колеги от форума си видял, пък може дори да сте се запознали в задръстването дИет сА вика. А и си задавам въпроса - защо налагаш/решаваш мнението си за това коя тема е важна, смислена и коя не е ?Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщениеЩото така ми е кеф, капиш? Още десет теми да отвориш, пак ще ми видиш компетентното мнение. Като не ти харесва си има бутон игнор...
Comment
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениесвета не започва и свършва в 10 сутринта да си спреш алфата на Тортата в ПЗ и да гледаш лошо света през слънчеви очила,благодарение на темата познавам някой колеги и колите им и никовете в форума с които за зло или добро си пишеме/сме си писали,това че теб никой не те забелязва нали не те обижда?
Comment
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениеясно до партийният дом и си рупаш баничка в страната на изгряващият микрочип,като гледаш лошо в очите да не си от тези дето не можеш да ги настигнеш да им се извиниш после?хубаво че си наблюдателен е чети темата ако не ти харесва знаеш си отговора-игнор.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеИ аз не знаех, че само по стикерите се търсите, моята няма, няма и да има( жалко не съм от форума, няма и да бъда). така като чета само софиянци се виждате
---------- Post added at 20:25 ---------- Previous post was at 20:24 ----------
Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщениеЛеле, дълбоко ме засегна да знаеш, отивам да се хвърлям в Марица...
не от моста на Лютата се хвърли да се мъчиш че канала е дълбок 20 см
Comment
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
не от моста на Лютата се хвърли да се мъчиш че канала е дълбок 20 см
Comment
-
Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщениеЩото така ми е кеф, капиш? Още десет теми да отвориш, пак ще ми видиш компетентното мнение. Като не ти харесва си има бутон игнор...
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение.....та значи ако не е със стикер не е форумна....а?---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90
Comment
-
Не разваляйте темата!
Аз никога не съм писал в нея, но доста хора си я харесват и си пишат вътре.
Дали със стикери, дали добре тунинговани, дали добре изглеждащи, все тая."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
Comment